Endocrinolog Kirurg Cherenko S. M - vi har brug for feedback.

Hvem blev drevet, slette SchZ, svar! Eller rådgive lægen! Mange tak på forhånd!

  • vis ikke mit navn (anonymt svar)
  • følg svarene på dette spørgsmål)

Populære spørgsmål!

  • i dag
  • i går
  • 7 dage
  • 30 dage
  • Læs nu!

    © KidStaff - let at købe, praktisk at sælge!

    Giv råd, del, fortæl

    Brug af dette websted indebærer accept af dets brugsbetingelser.

    Surgeon endocrinologist anmeldelser

    vsyo, HE er en voksen endokrinolog, har intet at gøre med børn.

    Hvannadalskhnykyur, allerede tænkt på denne konklusion selv og ved hjælp af Alma.))) Sorria.

    Fortæl mig, vær venlig, en god endokrinolog. Det er bare nødvendigt at diagnosticere og ordinere behandlingen korrekt, og ikke bare som sædvanlig: at passere en million test og derefter "helbrede", er det ikke kendt, hvad der ikke er kendt fra hvad.

    Som jeg forstod, er de intelligente læger nu "om eftermiddagen med ild."

    Rådgive en god endokrinolog, vær venlig. Med koordinaterne, hvis det er muligt, i emnet, i HP, hvor som helst.

    Surgeon endocrinologist anmeldelser

    SW. Sergey Makarovich, vil du lave en aftale online?

    Vi inviterer lægerne til at rådgive online på bedømmelsen

    Læger anmeldelser: Sergey Makarenich Cherenko

    Håber 09/14/18 I alt 1 vurderinger fra IP: 46.133.119.129

    Specialist med et stort bogstav. I 1995 opererede Sergey Makarovych på mig. Han fjernede kun den berørte del af skjoldbruskkirtlen. Efter sin operation blev den lokale endokrinolog overrasket af denne operation, fordi suturen er næsten usynlig, fordi den også var kosmetisk i 1995.

    Elena 07.14.17 I alt 2 vurderinger fra IP: 46.164.144.86

    Specialist med et stort bogstav. I 1995 opererede Sergey Makarovych på mig. Han fjernede kun den berørte del af skjoldbruskkirtlen. Efter sin operation blev den lokale endokrinolog overrasket af denne operation, fordi suturen er næsten usynlig, fordi den også var kosmetisk i 1995.

    Elena 07.14.17 I alt 2 vurderinger fra IP: 46.164.144.86

    Læge fra Gud! En intelligent specialist, der er altid lange køer til ham, men han vil lytte til og rådgive alle! Den bedste læge i Kiev!
    Sergey Makarovich reddede mange liv og gav håb!
    Mange tak.

    Flere sådanne læger.

    Lisa 06/21/17 I alt 1 vurderinger med IP: 212.90.62.184

    En mand med gyldne hænder og hoved!
    Binyre kirurgi var vellykket!
    Takket være anæstesiologen Ivan Ivanovich var den postoperative periode smertefri!
    Mange tak til alt personale, der omringede mig på centret før, under og efter operationen.

    Natalia 03/04/17 I alt 1 vurderinger med IP: 46.133.29.91

    Fortæl mig prisen på hans tjenester. Jeg er nu i IPAGE i den 19. uge af graviditeten, insisterer på en operation (skjoldbruskkirtlen er plage). Jeg er bange for, i samme stilling. Og det økonomiske spørgsmål er også en interesse.
    Tak, hvem vil svare.

    Christina 03/27/17 Ialt 2 anmeldelser fra IP: 46.133.103.106

    Fortæl mig prisen på hans tjenester. Jeg er nu i IPAGE i den 19. uge af graviditeten, insisterer på en operation (skjoldbruskkirtlen er plage). Jeg er bange for, i samme stilling. Og det økonomiske spørgsmål er også en interesse.
    Tak, hvem vil svare.

    Christina 03/27/17 Ialt 2 anmeldelser fra IP: 46.133.103.106

    En professionel, der kender og elsker sit arbejde. 10.26.2016 Fjernelse af parathyroid adenom. Taknemmelig for Sergey Makarovich, med forståelse reageret på min ikke helt standard situation. Fra begyndelsen af ​​høringen i klinikken om Klovsky-afstamningen, der sluttede med udladningen efter operationen for et sekund, tvivlede ikke på det korrekte valg af kirurgen. Assisteret af Alexander Andreevich Tovkay. Den bedste tandem af parathyreoidea.

    Tatiana. 03/24/17 I alt 1 vurderinger fra IP: 46.219.221.218

    Jeg anbefaler ikke. Denne læge fjernede hele skjoldbruskkirtlen, selvom han kun lovede halvdelen, hvis der ikke er metastaser, og kapslen er lukket. Klinikken, hvor han arbejder på Klovsky-afstamningen, gør desværre ikke gode analyser, personalet forvirrer dem, eller at jeg ikke ved.. men faktum er en kendsgerning. Tjek dine tests og især ultralyd i andre klinikker, sammenlign. Og så vil det være som med mig, de vil fjerne hele skjoldbruskkirtlen på grund af medicinsk uagtsomhed.

    Alena 03/20/17 I alt 5 anmeldelser fra IP: 85.238.102.42

    Jeg anbefaler ikke. Denne læge fjernede hele skjoldbruskkirtlen, selvom han kun lovede halvdelen, hvis der ikke er metastaser, og kapslen er lukket. Klinikken, hvor han arbejder på Klovsky-afstamningen, gør desværre ikke gode analyser, personalet forvirrer dem, eller at jeg ikke ved.. men faktum er en kendsgerning. Tjek dine tests og især ultralyd i andre klinikker, sammenlign. Og så vil det være som med mig, de vil fjerne hele skjoldbruskkirtlen på grund af medicinsk uagtsomhed.

    Alena 03/20/17 I alt 5 anmeldelser fra IP: 85.238.102.42

    Jeg anbefaler ikke. Denne læge fjernede hele skjoldbruskkirtlen, selvom han kun lovede halvdelen, hvis der ikke er metastaser, og kapslen er lukket. Klinikken, hvor han arbejder på Klovsky-afstamningen, gør desværre ikke gode analyser, personalet forvirrer dem, eller at jeg ikke ved.. men faktum er en kendsgerning. Tjek dine tests og især ultralyd i andre klinikker, sammenlign. Og så vil det være som med mig, de vil fjerne hele skjoldbruskkirtlen på grund af medicinsk uagtsomhed.

    Alena 03/20/17 I alt 5 anmeldelser fra IP: 85.238.102.42

    Jeg anbefaler ikke. Denne læge fjernede hele skjoldbruskkirtlen, selvom han kun lovede halvdelen, hvis der ikke er metastaser, og kapslen er lukket. Klinikken, hvor han arbejder på Klovsky-afstamningen, gør desværre ikke gode analyser, personalet forvirrer dem, eller at jeg ikke ved.. men faktum er en kendsgerning. Tjek dine tests og især ultralyd i andre klinikker, sammenlign. Og så vil det være som med mig, de vil fjerne hele skjoldbruskkirtlen på grund af medicinsk uagtsomhed.

    Alena 03/20/17 I alt 5 anmeldelser fra IP: 85.238.102.42

    Jeg anbefaler ikke. Denne læge fjernede hele skjoldbruskkirtlen, selvom han kun lovede halvdelen, hvis der ikke er metastaser, og kapslen er lukket. Klinikken, hvor han arbejder på Klovsky-afstamningen, gør desværre ikke gode analyser, personalet forvirrer dem, eller at jeg ikke ved.. men faktum er en kendsgerning. Tjek dine tests og især ultralyd i andre klinikker, sammenlign. Og så vil det være som med mig, de vil fjerne hele skjoldbruskkirtlen på grund af medicinsk uagtsomhed.

    Alena 03/20/17 I alt 5 anmeldelser fra IP: 85.238.102.42

    Jeg havde en operation, jeg fjernede en tumor. Binyren. Alle læger nægtede og han gav mig. Gud forbyder lægen. Gud giver ham sundhed.

    Madras 03/15/17 I alt 1 vurderinger med IP: 82.145.220.53

    Denne læge fjerner hele skjoldbruskkirtlen selv med knuder mindre end 1 cm. Og giver ingen chance for orgelbevarelse. Skærer alt, og det er hans succes! I klinikken hvor han arbejder (på Klovsky nedstigning i Kiev) begår fejl i laboratorietests.

    Alena 03/10/17 I alt 1 vurderinger med IP: 195.138.93.232

    Jeg kan ikke bestemme, hvem der er bedre at have kirurgi til fjernelse af parathyroid adenom: i Cherenka S.M. eller kirurger i Kiev Reytarskoy? Fortæl mig, folk er gode og kyndige!

    Elsa 01/03/17 I alt 1 vurderinger fra IP: 37.73.193.161

    God dag! Guys, jeg har en vanskelig situation med binyrerne. Hvordan finder man denne læge? Hvordan kommer man til Sergey Makarovich? Mange tak for svaret

    Julia 12/16/16 I alt 2 vurderinger med IP: 217.77.220.146

    God dag! Guys, jeg har en vanskelig situation med binyrerne. Hvordan finder man denne læge? Hvordan kommer man til Sergey Makarovich? Mange tak for svaret

    Julia 12/16/16 I alt 2 vurderinger med IP: 217.77.220.146

    Mange tak, jeg var meget bange for operationen, men Sergey Makarovich hjalp mig!

    Alina 12/07/16 I alt 2 vurderinger fra IP: 46.133.41.68

    Mange tak, jeg var meget bange for operationen, men Sergey Makarovich hjalp mig!

    Alina 12/07/16 I alt 2 vurderinger fra IP: 46.133.41.68

    Tro mig, under behandlingen fandt jeg flere kirurger, og denne er den bedste! Jeg tror, ​​at far overleverede den bedste til sin søn, og sønnen fortsatte familieproven i højden! Meget intelligent, erfaren og urealistisk optaget kirurg af højeste standard!

    Svyatoslav 08.08.16 I alt 1 vurderinger med IP: 195.60.229.192

    som en verdensberømt læge døde en ung dreng, der havde et barn i 2,6 år, fordi stolthed ikke tillod ham at redde sit liv

    Primachenko 07/18/16 I alt 1 vurderinger med IP: 5.83.22.105

    I går havde jeg en konsultation med Sergey Makarovich, han er læge fra Gud. Mange tak! Gud velsigne dig.

    Garbarenko Svetlana 02.06.16 I alt 1 vurderinger med IP: 178.137.192.100

    Operationen var den 13. maj 2016. Roku.Yes allerede zadovolena.Chuyniy, respektfuldt, ligner visningen af ​​God.Dyakuyu.

    Kurbatov Maria Petrivna 05/18/16 I alt 1 vurderinger fra IP: 212.90.62.236

    Lægen er fra Gud! Operationen var i 2009 (fjernelse af skjoldbruskkirtlen, diagnosen er kræftpåfyldning) og tak, jeg vil være i live i syv år og nu et halvt år siden, selv barnet fødte. Meget opmærksom og fremragende læge. Tak fra mig og min familie.

    Alyona 04.05.16 I alt 2 vurderinger med IP: 109.87.220.195

    Lægen er fra Gud! Operationen var i 2009 (fjernelse af skjoldbruskkirtlen, diagnosen er kræftpåfyldning) og tak, jeg vil være i live i syv år og nu et halvt år siden, selv barnet fødte. Meget opmærksom og fremragende læge. Tak fra mig og min familie.

    Alyona 04.05.16 I alt 2 vurderinger med IP: 109.87.220.195

    Han er læge fra Gud, jeg er meget taknemmelig for ham. Mange tak for ham og mig og min familie. På grund af hvordan han udførte operationen, og jeg stadig lever dette mirakel, har jeg en lav tilbøjelighed til ham og Gud velsigne ham.

    Valentine 03/23/16 I alt 3 vurderinger med IP: 213.179.252.47

    Han er læge fra Gud, jeg er meget taknemmelig for ham. Mange tak for ham og mig og min familie. På grund af hvordan han udførte operationen, og jeg stadig lever dette mirakel, har jeg en lav tilbøjelighed til ham og Gud velsigne ham.

    Valentine 03/23/16 I alt 3 vurderinger med IP: 213.179.252.47

    Han er læge fra Gud, jeg er meget taknemmelig for ham. Mange tak for ham og mig og min familie. På grund af hvordan han udførte operationen, og jeg stadig lever dette mirakel, har jeg en lav tilbøjelighed til ham og Gud velsigne ham.

    Valentine 03/23/16 I alt 3 vurderinger med IP: 213.179.252.47

    Sergey Makarovich, mange tak!

    Tatyana 02.29.16 I alt 1 vurderinger med IP: 159.224.221.215

    Hvis du har brug for en kompetent endokrinolog, så tager han kun hver onsdag. Jeg har gennemgået en operation for mere end 2 år siden (en sjælden diagnose, en tumor i en juridisk binyren). Han er den eneste i dette land, der vurderede situationen tilstrækkeligt, blev gennemgået kirurgi. Tak. fra mine børn, mand og forældre. Jeg bor Overalt, og jeg anbefaler det kun. Et mirakel, ikke en mand.
    Fra SW. Buts familie

    Buts Olesya Petrovna 11/18/15 I alt 1 vurderinger med IP: 31.43.133.220

    Serveret op til Sergei Makarovicz tilsyneladende makarovicha kosmetisk jeg) sіdok på palatі.yomu absolut vazhko rozpovіsti alle detaljer poyasniti, privіtatisya af kutant patsієntom, zapitati om samopochuttya ikke zvazhayuchi status Zaynyatіst jeg! jeg, at jeg bare Svitla priєmna Lyudin! schasliva scho potrapili sama til Demba i bezmezhno Yomou vdyachna.

    Victor 29.09.15 I alt 3 anmeldelser fra IP: 91.197.19.213

    Serveret op til Sergei Makarovicz tilsyneladende makarovicha kosmetisk jeg) sіdok på palatі.yomu absolut vazhko rozpovіsti alle detaljer poyasniti, privіtatisya af kutant patsієntom, zapitati om samopochuttya ikke zvazhayuchi status Zaynyatіst jeg! jeg, at jeg bare Svitla priєmna Lyudin! schasliva scho potrapili sama til Demba i bezmezhno Yomou vdyachna.

    Victor 29.09.15 I alt 3 anmeldelser fra IP: 91.197.19.213

    Serveret op til Sergei Makarovicz tilsyneladende makarovicha kosmetisk jeg) sіdok på palatі.yomu absolut vazhko rozpovіsti alle detaljer poyasniti, privіtatisya af kutant patsієntom, zapitati om samopochuttya ikke zvazhayuchi status Zaynyatіst jeg! jeg, at jeg bare Svitla priєmna Lyudin! schasliva scho potrapili sama til Demba i bezmezhno Yomou vdyachna.

    Victor 29.09.15 I alt 3 anmeldelser fra IP: 91.197.19.213

    Tak til Sergey Makarovich for en god robot. Du er en super læge og en super mand. Jeg anbefaler utvetydigt.

    Alina 09/19/15 I alt 1 vurderinger med IP: 195.114.121.85

    Jeg kender Sergey Makarovich i mere end 20 år og stoler på, som ingen, det sjældne tilfælde, når både hovedet, hænderne og hjertet.

    Anna 04.06.15 I alt 1 vurderinger med IP: 217.25.195.133

    En fremragende specialist, du kan stole på ham med tillid. For nylig havde jeg en operation (giftig goiter) uden komplikationer og problemer! Jeg har det godt - nemt. Jeg udtrykker min specielle taknemmelighed til dig.

    Olga Nazarenko 09/24/14 I alt 1 vurderinger med IP: 46.211.180.57

    Kandidatspecialist. For pengene vil gøre noget. Det går ind i Sundhedsministeriet og VAK. Som læge - meget middelmådig. Opererer sjældent. Mere kan lide tilbud og søde patienter. Bedste ven Gorobeyko Maxim Borisovich. Ledsagere og savers.

    Maxim 08/17/14 I alt 1 vurderinger fra IP: 46.219.14.59

    24.03.14 I alt 1 vurderinger med IP: 91.218.192.50

    Opereret mig for tre år siden (fjernelse af skjoldbruskkirtlen). Operationen blev let overført. Han behandler patienter omhyggeligt, besvarer spørgsmålene i detaljer (selv tegner) og slipper sig af generelle sætninger bare for at være hurtig.
    Nu tester og føles godt.
    Meget tilfreds!

    Valera 11/17/13 I alt 1 vurderinger med IP: 91.124.84.31

    Det blev drevet for 4 år siden. Alt er gjort kompetent, pænt. Meget tilfreds med resultatet. En fremragende læge. Mange tak til ham.

    Elena 11.11.13 Ialt 2 anmeldelser fra IP: 91.224.86.96

    Det blev drevet for 4 år siden. Alt er gjort kompetent, pænt. Meget tilfreds med resultatet. En fremragende læge. Mange tak til ham.

    Elena 11.11.13 Ialt 2 anmeldelser fra IP: 91.224.86.96

    Jeg vil gerne sige, at Irina V. Zvozdyak er en læge i Kirovograd med dårligt ry. Hvis sådanne læger er i din klinik, så kan jeg forestille mig, hvem der arbejder for dig. Du hjælper hende, fordi hun selv er syg. Sandsynligvis min mand også knyttet til din klinik (bestikkelse taker) UGASS

    Marina 08/10/13 I alt 1 vurderinger med IP: 188.190.85.227

    30. maj bliver det år jeg lever. Kowtow til dig.

    platova elena 05/25/13 I alt 1 vurderinger med IP: 94.244.166.228

    Great dogma likaryu. Lige til Gud, hvis du har det, før du får et godt resultat! Lipna vil have 3 lektioner i lyset af parachitisk lammelse, analizi horoshi, jeg føler mig vidunderligt stille. Oftere b sådan lіkarіv.

    Ivana 08/04/13 I alt 1 vurderinger med IP: 194.44.195.184

    Tak Sergey Makarovich til dig for alt.

    Svetlana 09/03/12 I alt 1 vurderinger med IP: 91.232.159.237

    Den bedste af de bedste læger i Kiev! Denne læge vil gøre alt muligt for dit fremtidige fulde liv! Kompetent, avanceret i sin forretningslæge.

    Anna 07.22.12 I alt 1 vurderinger med IP: 178.150.29.133

    Sergey Makarovich læge fra Gud! Jeg havde en operation for at fjerne en parathyroid tumor! Held og lykke! Alle kontrolprøver er allerede 2 år normale. Stor tak til ham.

    Elena Skryabina 31-05-12 Ialt 1 anmeldelser fra IP: 93.185.213.148

    Okay: med et navn, der er kendt i Europa.

    Valentine 04/20/12 I alt 1 vurderinger med IP: 195.34.91.90

    En verdenskendt professor - hans far, ikke han

    Maxim 19/04/12 I alt 1 vurderinger med IP: 213.130.24.100

    en stor læge, jeg havde operation for en meget sjælden sygdom - jeg er sund! Tak ham så meget

    Anna Savenkova 02/20/12 I alt 1 vurderinger med IP: 195.182.194.110

    Specialist i højeste klasse

    Zvozdyak Irina (Kirovograd) 18-06-11 Ialt 1 anmeldelser fra IP: 91.201.241.134

    Han er professor i verdenskendskab, og du giver ham en grøn trekant.

    Valentine 13.06.11 I alt 1 vurderinger med IP: 195.34.91.207

    Advarsel! Anmeldelser med samme IP kan efterlades af den samme besøgende!

    Kharkiv, endokrinologer.

    Piger, der blev behandlet, fortælle en god endokrinolog. Jeg har problemer med skjoldbruskkirtlen, knobene, og det gør ondt, men det behøver ikke. Jeg gik til Kharkiv til en rådgivende klinik i Rymar, men de sagde ikke noget til mig. god læge? Jeg ved, at der er professorer der, men hvordan man kommer til dem? Måske er der gode læger ved Institut for Radiologi? Hvad på Pushkinsoy

    Her på RYMVRSKOY JUST lyubimova.ONA var en læge på instituttet arbejder i EDOKRINOLOGII POMERKAH.KONECHNO SHE unik og tid havde jeg en chance til tårer, godt, når jeg er på de følgende teknikker for at salve de penge var meget opmærksomme på mig.

    PÅ REGNSKABET THYROID VISION FREMRAGER FRA EN VENN, SOM DET LADEDES I RADIOLOGI, VAR PÅ EN INTELLIGENT KVINDER.

    Jeg kender ikke sandheden... og du kommer for at få det godt hurtigt!

    Min tidligere mand blev drevet her... meget fornuftige kirurger... Jeg nævner ikke navnene nu... Jeg kan ikke huske... men her... de gjorde operationen meget godt... og i Donetsk skulle de afskære kivatmusklen

    Piger! Det tog første gang i mit liv hjælp fra en endokrinolog! Jeg troede, at Kharkiv vil helbrede alt! "Men nej! Jeg har endnu ikke fundet en kompetent endokrinolog i Kharkov! Jeg gik rundt om alle" toppe ", Rymarskaya, Pomerki-en bror. Kharkiv læger specialiserer sig i skjoldbruskkirtel., hele byen er Lyubimova og hendes datter (hjælper gravid) Kulkina (du har brug for mange penge) Khomchenko Ye.M. og alle. Hvem har problemer med skjoldbruskkirtlen, kan jeg rådgive en god kirurg og bare en læge. i Kiev rådgive, så det!

    Hej rådgive en god læge og kirurg på skjoldbruskkirtlen. Tak.

    Piger, nogen fandt en læge eller ej? Jeg er fra Slavyansk, jeg skal til Kharkov

    Læger Endokrinologer Dnipro

    Medicinsk rådgivningskontor TAL - Medicinsk

    Ave Aleksandra Poly, 33 Dnepr Ukraine

    48.460424 35.027003 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 310 UAH.

    Sund generation hos Kommunar

    Str. Zavodskaya Embankment, 123d Dnipro Ukraine

    48.48299333267544 34.91845635515597 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 400 UAH.

    Medicinsk rådgivningskontor TAL - Medicinsk

    Ave Aleksandra Poly, 33 Dnepr Ukraine

    48.460424 35.027003 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 300 UAH.

    Endokrinolog Kirurg, Kirurg, Endokrinolog

    Daily Medical (Daily Madical)

    Gagarin Avenue, 99 D Dipro Ukraine

    48.438447449589844 35.05022353372954 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 250 UAH.

    Barneleger, Endokrinolog, Børns Endokrinolog

    Polyclinic of St. Antipas

    Str. Voronezh, 2a Dnipro Ukraine

    48.52114847004498 35.08545252579491 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 370 UAH.

    Bogdan Khmelnitsky avenue, 12g (G. Stalingrad st.) Dnipro Ukraine

    48.444546537703076 35.02206198346707 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 200 UAH.

    Clinic "Female Doctor"

    Str. Kalinovaya, 70 Dnipro Ukraine

    48.51475770760876 35.0603448196086 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 350 UAH.

    Medical Center Sund Homeland

    Ave Pushkin, 42b Dnepr Ukraine

    48.47006605754268 35.0097597202377 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 350 UAH.

    Medical Plaza (Medical Plaza)

    Ave Aleksandra Polya, 141a Dnipro Ukraine

    48.431697709960254 35.01271069510645 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Høring 300 UAH.

    Daily Medical (Daily Madical)

    Gagarin Avenue, 99 D Dipro Ukraine

    48.438447449589844 35.05022353372954 +380674604030 +380730025344 +380503026850

    Kvachenyuk

    Lægerprofil

    Medicinsk erfaring: 23 år, i Medicom - siden 2003

    Sygdomme, som lægen behandler: sygdomme i det endokrine system (multinodulær, blandet, diffus thyrotoksisk goiter, kronisk autoimmun thyroiditis, thyroidcancer, primær hyperparathyroidisme, diabetes, fedme, binyretumorer osv.).

    Metoder til funktionel diagnostik: CGMS - glukoseovervågning.

    Alle typer operationer på skjoldbruskkirtlen, parathyroid og binyrerne.

    Specialisering: Alle typer kirurgiske operationer på skjoldbruskkirtlen, parathyroidkirtler og binyrerne.

    Medlemskab af faglige organisationer:

    Chefforsker og vicedirektør for klinisk arbejde ved Institut for Endokrinologi og Metabolisme navngivet. VP Kommissær for Akademiet for Medicinsk Videnskab i Ukraine.

    Næstformand for sammenslutningen af ​​endokrinologer i Ukraine.

    Medlem af American Association of Endocrine Surgeons.

    Medlem af Den Europæiske Forening af Endokrinologer.

    Forskningsemner: Taktik for behandling af patienter med medullær thyreoideacancer, behandling af adrenokortisk cancer. Der er mere end 130 videnskabelige publikationer.

    Træninger og videnskabelige konferencer:

    1996 - arbejde som læge i klinikken for endokrin kirurgi ved universitetet i Provence (Marseille, Frankrig).

    2000 - På invitation af Thyroid Foundation of America besøgte 11 endokrinologiske klinikker i USA.

    Kendskab til fremmedsprog: engelsk.

    Surgeon endocrinologist anmeldelser

    Jeg har også brug for en god endokrinolog. Efter at have læst nogle anmeldelser besluttede jeg at gå til en konsultation til en endokrinolog - Krivtsova Irina Anatolyevna, klinik "Doctor Alex".

    Den 20. oktober 2016 gik min mand og jeg til høring (jeg havde brug for en konsultation. Min mand var en støttegruppe) For det første blev receptionisten Marina Demyanenko, som besvarede alle spørgsmål i en irriteret tone, som om i en sovjetisk klinik (i, efter at vi skrev ned hendes efternavn, blev alt normalt). Da vi gik til receptionen til endokrinologen Krivtsova Irina Anatolyevna, forstod vi, hvorfor kulturen af ​​uhøflighed i Alex er normen. For det første viste hendes konsultation sig at være absolut ubrugelig, men det er ikke meningen. Hun kommunikerede med mig, grinede, scoffed, ydmyget, selvbevistet på min bekostning. Den rædsel!
    Måske hjalp hun nogen, alle rent individuelle. Måske passer hun ikke specielt til mig, fordi Jeg har mistet vanen med at tolerere, når lægen rejser min stemme eller gør mig sjov (Krivtsova hævede ikke sin stemme, men hun latterliggjorde og ydmyget mig)

    Endocrinology Clinic of the State Institution "Institut for problemerne med endokrin patologi"

    Sted til din annoncering!

    For 99 UAH pr. Måned vil alle besøgende på denne side lære om dig.

    Nærmeste steder:

    • Kharkiv City Clinical Hospital nr. 28, Mikhail Gurevich, 14 - 130 m.
    • Kharkiv Regional Oncology Center (Oncology Center), Pomerka, 70 - 221 m.

    Den Endokrinologiske Klinik i Statens Institution "Institut for Problemer med Endokrine Patologi" er en medicinsk og diagnostisk institution af den højeste kategori, der yder specialiseret pleje til voksne og børn med forskellige hormoner og patologier.

    Endokrinologiklinikken behandler en lang række endokrine sygdomme, herunder: diabetes mellitus af forskellige typer, hypothyroidisme, Itsenko-Cushing-syndromet, metabolisk syndrom, fedme, funktionelle lidelser i menstruationscyklusen mod baggrunden for endokrine patologi, menopausale sygdomme, lidelser i seksuel udvikling af piger, ufrugtbarhed af enhver Genesis, diabetes insipidus, thyroiditis, acromegali, thyroid cancer, endokrine lidelser under graviditet, goiter, binyretumorer og mange andre.

    Som en del af klinikens hovedmedicinske afdeling for 140 senge er der to terapeutiske afdelinger (40 senge hver) og en kirurgisk afdeling (60 senge) sammen med anæstesiologiafdelingen med intensivafdelingen.

    Klinikstruktur:

    • Rådgivende klinik;
    • Fire afdelinger (terapeutisk, kirurgisk, anæstesiologisk afdeling med intensiv afdeling);
    • Specialiserede kliniske laboratorier (klinisk diagnostisk, immunologi og enzymimmunanalyse, obduktion);
    • Skabe (funktionel diagnostik, ultralyd og røntgenbehandling, fysioterapi, andrologi, tandpleje, podiatrisk mv.).

    Undersøgelsen og behandlingen af ​​patienter udføres af højt kvalificerede specialister - endokrinologer (praktiserende læger, kirurger, gynækologer, androloger), neuropatologer, kardiologer, oftalmologer, otolaryngologer og fysioterapeuter.

    På basis af den endokrinologiske klinik udføres kirurgisk behandling af patienter med binyremasser.

    Spektret af sygdomme, der skal behandles kirurgisk i klinikken, omfatter pheochromocytomer, aldosteromer, hormonelt aktive adrenale adenomer, hormonelt inaktive binyrene, hvis der er mistanke om deres malignitet.

    I øjeblikket udføres de fleste operationer på binyrerne i klinikken ved hjælp af retroperitoneoskopisk posterior (retroperitoneal lumbal) adgang, bedre kendt i verdensoperation som CORA (konventionel retroperitoneoskopisk adrenalektomi) - traditionel retroperitoneoskopisk adrenalektomi.

    Operationerne udføres på den mest moderne og minimalt invasive måde, hvorved patienten kan spise og drikke vand efter 5-6 timer efter operationen, udføres klinikken ud i 2-3 dage.

    Specialist på den kirurgiske afdeling:

    • KHAZIEV Vadim Vitalyevich - leder af afdelingen for kirurgisk endokrinologi og gynækologi, kirurg af højeste kategori, lægevidenskabelig læge;
    • DUBOVIK Victor Nikolaevich - en kirurg af den højeste kategori, kandidat for medicinsk videnskab;
    • KORCHAGIN Egor Pavlovich - en kirurg af den højeste kategori, kandidat for medicinsk videnskab;
    • Leonid Vladimirovich Gerasimenko - 1. kategori kirurg, kandidat i medicinsk videnskab;
    • Sazonov Maxim Evgenievich - kirurg 1. kategori.

    Hvert år undersøges og behandles ca. 3.000 patienter fra forskellige regioner i Ukraine og nær og langt i udlandet på hospitalet.

    Afdelingen for endokrinologi og pædiatrisk endokrinologi hos KhMAPE opererer på institutets klinik.

    Diagram over diagnostik- og behandlingsenhederne i klinikken:

    • Afdelingen for kirurgisk endokrinologi og gynækologi;
    • Skab af laserterapi og computerdiagnostik;
    • Gynækolog kontor
    • Kabinet Androlog.
    • Endocrinology Department №2;
    • Klinisk Diagnostisk Laboratorium;
    • Immunologisk laboratorium;
    • Ultralyd og røntgenundersøgelseslokale;
    • Massage værelse;
    • Skab ENT og oculist;
    • Neuropatologens kabinet.
    • Endocrinology Department №1;
    • Tandkontor;
    • Fysioterapi og podiatriske frysere;
    • Funktionelt diagnostikrum
    • Kardiolog kontor
    • Modtagelse og kasserer;
    • Kabinet punktering biopsi.
    • håndtering;
    • Skabe træningstræning og massage;
    • Abonnenter.

    Patientbesøg:

    • fra kl. 07.00 til 9.30 og fra kl. 16.00 til 19.00.

    Søndag og helligdage:

    • fra kl. 9.00 til 13.00 og fra kl. 16.00 til 19.00

    Du skal have aftagelige sko eller skoomslag.

    Et besøg er tilladt højst 2 personer pr. Patient.

    Surgeon endocrinologist anmeldelser

    I det endokrinologiske center på Ulyanova.
    Hvis specielt på lægerne, så Vanushko. Han er den bedste.
    Mor for et år siden havde operation for at fjerne skjoldbruskkirtlen, var kræft.

    Jeg bedre skære alt. Hvis kræft, så så pålidelig.

    Der er en anden god praktiserende kirurg, der specialiserer sig i skjoldbruskkirtlen. Jeg har glemt efternavnet, om nødvendigt lærer jeg fra min mor. Han opererede på sin ven med kræft. Forresten tager han søsteren til vores nuværende borgmester i centrum et eller andet sted.

    Der var ikke noget. Det var bare, at under en rutinemæssig undersøgelse i et lægecenter blev en kompetent endokrinolog fanget. Tumoren var lille, punkteringen gav ikke et klart resultat (mor har en form for kræft, der ikke er bestemt ved punktering, kun ved histologi). Men lægen gjorde stadig min mor til centrum for Ulyanov med analyser, og der sagde Vanushko klart: 90%, at vi skarrede kræften ud. Så det viste sig. Lymfeknuder var i spørgsmålet, hvis der var en anden form for kræft, ville de også blive skåret ud på samme tid. Analysen blev foretaget straks, mens moderen lå på operationsstuen. Hele operationen sammen med analysen tog omkring en time, lidt mere. Operationen var inkluderet i moderens forsikring, derfor vil jeg ikke orientere mig til prisen.
    Mamma 63. Analyser viser, at der ikke er nogen metostase. Drikkehormoner regulerer dosis med jævne mellemrum. Jeg synes vi er meget heldige. Hendes venns metastaser, min venns mor, bliver også behandlet i Obninsk. Og mor sidder simpelthen på hormoner.
    Vær ikke foruroliget overhovedet, skjoldbruskkræft er den nemmeste ting, der kan komme fra krebs. Han behandles næsten altid med succes, og prognosen er meget god.

    Den bedste endokrinolog i Moskva: anmeldelser

    Skjoldbruskkirtlen er et meget lille organ, som hele organismenes harmoniske tilstand afhænger af, og endda et godt humør. Enhver sygdom truer alvorlige afvigelser i arbejdet i alle systemer, og kræver derfor rettidig korrektion. I dag er opmærksomheden fra læger trukket på udviklingen af ​​mere progressive metoder til behandling af det endokrine system. Læger hævder, at omkring 30% af mennesker har knuder på skjoldbruskkirtlen, men kun nogle af dem er underlagt kirurgi. Derfor bør endokrinologen kende de moderne diagnostiske metoder og bruge dem.

    Kvalitetsuddannelse

    Det er meget nemt at sige, at vores medicin er dårlig, ingen ved og vil ikke have noget. Faktisk er der blandt læger mange literate mennesker, der er interesserede i og stiger konstant deres faglige niveau. Men blandt alle andre specialiseringer er endokrinologen kirurg. De endokrine kirtler påvirker hele kroppen, så symptomerne vil være meget sløret. Forståelse hvad der sker med kroppen, og hurtigt at træffe de nødvendige foranstaltninger er en opgave, som i dag ikke mange kan gøre.

    Det andet problem er udstyret

    Ilya Sleptsov, en endokrinolog i verdensklasse, læge i medicinsk videnskab, professor ved Institut for Fakultet Kirurgi ved St. Petersburg State University, bekræfter, at det i dag er værd at arbejde ikke kun for kvaliteten af ​​lægeruddannelsen. Den specialist, som patienten henviste til hjælp til, er hovedopgaven for at forstå, om godartede eller ondartede knuder opdages under undersøgelse på en ultralydsmaskine. En endokrinolog skal udføre en nålbiopsi, som kun nogle klinikker kan udføre i vores land. Hvis der er en mistanke om, at patienten har en skjoldbruskkirtlen, så er det nødvendigt at vælge en god specialist, som kan forstå problemet og om nødvendigt udføre en operation.

    Beslægtede videoer

    Nordvestlige multi-center af sundhedsministeriet i Den Russiske Føderation

    Det er her, at den førende endokrinolog i Den Russiske Føderation, Ilya Sleptsov, er vicedirektør for den medicinske del af det tværfaglige center. Han udfører unikke operationer, og de fleste patienter med mistanke om kræftpatologi ønsker at få behandling for ham. Her er fjernelsen af ​​kirtlen gennem et lille snit på 2 cm. Denne operation har et lille traume og god kosmetik. Om morgenen er alle testene klare, og hvis de ikke giver anledning til bekymring, kan patienten gå hjem. Selv dressingen er ikke nødvendig for at lukke hullet ved hjælp af en speciel lim.

    Påkrævede certifikater

    Modtagelse af endocrinologen er strengt efter aftale, fordi hans tidsplan er meget stram. Ilya Sleptsov, ligesom alle andre specialister fra centret, har et certifikat fra en endokrinolog og en onkolog samt en diagnostiker med en ultralydsmetode. Han bestod den europæiske endokrine kirurgi eksamen. I dag i St. Petersburg gør de alt, hvad der tidligere var tilgængeligt kun i udlandet. Selv fjernelsen af ​​svulsten blev mulig uden søm i nakken, men i stedet gøres det nær armhulen.

    Soloviev Nikolai Alekseevich

    Moskva kirurgen, der fører adgang til hospital nummer 83, FNKTSFMBA Rusland, og parallelt modtager i klinikken i den litterære fond. Specialiserer sig på sygdomme som goiter diffus toksisk og nodulær. Dette er en rigtig professionel og en person med et stort bogstav, en rigtig læge, der giver håb om livet i de sværeste tilfælde. Udfører en fin nålepunktur af skjoldbruskkirtlenes knuder hurtigt og smertefrit, hvilket også understreges af mange patienter, der allerede er heldige nok til at blive behandlet. Høring med endokrinologen kan være gratis i distriktsbehandlingens retning.

    Pavel Lvovich Yankin

    En anden endocrinolog kirurg, der lægger vægt på den højeste professionalisme, og dette på trods af hans ungdom. I over 12 år har han været praktiserende specialist. Det behandler nodular goiter og hyperparathyroidisme, såvel som mange andre lidelser. Grundskoleuddannelse - Moscow State University. Sechenov. Derefter sluttede Pavel Lvovich fra opholdet. Kirurgens arbejde er højt værdsat af patienterne, taknemmelighedens ord er konstant hørt i sin adresse.

    Andrei Y. Kosov

    De bedste kirurgendokrinologer er yderst ønskelige medarbejdere for hvert medicinsk center. Det er trods alt for deres konsultationer, at patienterne kommer. Det er sædvanligt at søge stjernespecialister i hovedstader, da det er her, at der er mulighed for at opnå en fremragende uddannelse og en base for praksis.

    Kapitalklinikken på Leninsky Avenue 90 har været i drift i mere end 10 år nu, og der udføres operationer her hver dag, der redder liv. Andrei Yuryevich er en ung lovende specialist, der har formået at opnå en enorm succes i løbet af tre års praksis. At dømme efter patienternes anmeldelser tager han de sværeste sager på, som andre læger nægter. Opmærksom og høflig, han bruger meget tid til hver patient, hvilket giver fremragende resultater.

    Makaryin Victor Alekseevich

    Han arbejder på grundlag af det kliniske komplekse FGBU "NMHTS dem. NI Pirogov". Gennemfører regelmæssigt fælleskonsultationer i byerne i regionen. Medlem af Foreningen af ​​Endokrine Kirurger i Europa. Han er specialiseret i operationer på skjoldbruskkirtlen, parathyroidkirtler og minimalt invasiv kirurgi. Ud over praktiske aktiviteter, fuldtidsmodtagelse af patienter og operationer, er lægen engageret i videnskabeligt arbejde.

    En fremragende læge, hvis fremragende arbejde, samt opmærksom holdning til sine patienter, understreger anmeldelserne. På hans konto et stort antal operationer, der afsluttede patientens fulde opsving. Han hjælper dem, der ikke kan komme til ham i receptionen i person. Hertil kommer, at der gennemføres konsultationer på Skype, som hjælper patienten med at beslutte sig for kirurgi eller tværtimod afvise det. Dette er en ny type rådgivning, som har sine ulemper, men stadig den bedste mulighed, hvis der ikke findes sådanne specialister i din by.

    Polyklinisk "Otradnoe"

    Her arbejder en anden stellar endokrinolog-kirurg. Moskva er rig på gode læger, og patienter har altid et valg. Minasyan Alexander Mikhailovich er velkendt for dem, der kom over en lignende diagnose selv eller ledsaget indfødte mennesker til behandling. Den store erfaring fra denne specialist er troværdig. Han har specialiseret sig i diagnosticering og behandling af skjoldbruskkirtler i over 30 år og udfører alle former for behandling, herunder kirurgisk behandling. Disse er nodulære og multinodulære goiter, tumorer og kronisk thyroiditis. I sidste år alene udførte han mere end 100 operationer og næsten 2000 punkteringsbiopsier. En fremragende læge og en stor person, anmeldelser bliver ikke træt til at rose ikke kun professionalisme, men også menneskelige kvaliteter.

    Sadykov Rustam Nazimovich

    Læge i den højeste kategori med den rigeste oplevelse af arbejdet. I mere end 30 år har han behandlet skjoldbruskkirtlen og regelmæssigt forbedrer sine kvalifikationer og er uddannet. Leader modtagelse i en privat klinik, ved ul. Sretenka, 9. De nødvendige færdigheder giver os mulighed for at foretage en præcis og rettidig diagnose af skjoldbruskkirtlen og ordinere behandling. Om muligt forsøger den at gøre med konservative behandlingsmetoder. Anmeldelser lægger vægt på denne specialistes opmærksomhed og følsomhed, hans lydhørhed og relevante sans for humor. I de fleste tilfælde, som er blevet beskrevet, formåede at opnå gode resultater.

    Institut for Endokrinologi. V.P. Komisarenko

    Her er store kirurger og endokrinologer i Moskva. Patient testimonials gør det muligt at bedømme, at hver patient her er ventet af den højeste kvalitet af service og høring af en kompetent specialist. Bolgov Mikhail Yuryevich er den bedste specialist i centret, der specialiserer sig i sygdomme i skjoldbruskkirtlen og binyrerne. Modtaget et eksamensbevis ved Kiev Medical Institute. Siden 1995 flyttede han til kirurgisk afdeling ved instituttet for endokrinologi. Fremragende udøver, kompetent og korrekt i forhold til deres patienter. I deres svar takker folk for den professionelt udførte operation, det reddede liv og det returnerede helbred og noterer sig også den varme holdning hos lægen.

    Kramorova Liliya Aleksandrovna

    Endocrinolog kirurg, der modtager en reception på hospital nummer 36 i Moskva. En erfaren læge, som har otte års kirurgisk praksis, hvor han blev nødt til at løse en række patienters problemer. At dømme efter anmeldelser er dette en beskeden og hårdtarbejdende person, som aldrig vil nægte at hjælpe eller rådgive, give professionel rådgivning og diagnosticere på højeste niveau. Fjernelse af skjoldbruskkirtel og behandling af gynækomasti er de problemer, som det lykkes at løse så enkelt og nemt som om der ikke var noget særligt at gøre. Alle patienter siger at de skulle betjenes igen, de ville kun have henvendt sig til hende.

    I stedet for at konkludere

    Skjoldbruskkirtlen bør begynde at blive behandlet så tidligt som muligt. Det berørte organ gør fejl i arbejdet i hele det endokrine system, hvilket påvirker den menneskelige tilstand på langt bedre måde. Jo længere dens hyper- eller hypoaktivitet opretholdes, desto mere alvorlige vil de systemiske krænkelser være, hvilket betyder, at det bliver meget sværere at rette op på situationen. Endokrinologernes kirurger, der er nævnt i artiklen, er praktiserende med god erfaring og kundeanmeldelser.